Kosmetisk Akupunktur

Kosmetisk Akupunktur

Hvad får du ud af dette kursus:

 • 8 dages kursus med masser af praktik

 • En stærk behandlingsform du kan bruge med det samme

 • Et omfattende og let-anvendeligt kompendium

 • Grundig indlæring med masser af superviseret praktik

 • Ansigtslæsning og forståelse af ansigtsudtryk

 • En behandling med umiddelbare og synlige resultater

 • Bonus: du får selv behandlinger, og vil se resultater på eget ansigt

Pionerer i Danmark indenfor kosmetisk akupunktur

Lisa og Nicholas uddannet sig i USA, Asien og Europa for at kunne tilbyde dette ekslusive kursus.


Kurset er det eneste på markedet der indeholder samtlige af følgende områder:

 • Praktisk viden om ansigtets anatomi og fysiologi
 • De mest effektive kosmetiske nåleteknikker indenfor moderne videnskabelig viden om ansigtets muskler og hud
 • Forståelse for hvorfor linjer, furer og folder opstår og hvad de betyder
 • Emotionelle tilstande der afspejles i ansigtet
 • Ansigtsanalyse og fokus på den mest effektive behandling til ansigtet
 • Introduktion til sammenhængen mellem ansigtet og:
  • Kroppens meridianer og organer
  • Kroppens væv og sanseapparat
  • Personlighed og ansigtsudtryk
  • Hvordan stress påvirker krop og sætter spor i ansigtet

Hvad kan du bruge kurset til?

Med kurset bliver du blandt de få i Danmark der for alvor lærer denne behandlingsform til bunds. En behandlingsform der kombinerer østens viden om skønhed med vestens viden om ansigtets anatomi og fysiologi.

Behandlingsformen kan bruges til blandet andet at:

 • Løfte øjenlåg
 • Reducere bekymringsrynker, panderynker, rygelinjer
 • Stramme op omkring hals og kinder
 • Løfte mundvigene
 • Forbedre udstrålingen gennem øjnene
 • Styrke huden og øge ansigtets udstråling

Efterspørgslen på Kosmetisk Akupunktur er stærkt stigende, hvilket giver optimale indtægtsmuligheder for de behandlere og klinikejere der har taget kurset.

Kurset i Kosmetisk Akupunktur på Københavns Akupunkturskole er helt unikt, og kan ikke fås andre steder.

Oprindelse

Man skulle måske ikke tro det, men kosmetisk ansigtsbehandling med stimulation af bestemte punkter har faktisk været brugt i mere end 2000 år, og indenfor akupunkturen har man i mange år vidst, at specifikke teknikker og behandlinger kan forskønne udseendet.

Det er dog først indenfor de seneste år, hvor vi har kombineret den gamle kinesiske kunst med vestlig anatomisk viden, og dermed skabt en ny behandlingsmetode, at den for alvor har taget fart i hele den vestlige verden og blevet særdeles populær.

Hvad er specielt for det her kursus?

Kurset er et resultat af flere års arbejde med at sammenbringe banebrydende behandlingsteknikker fra både asiatisk medicin og vestlig medicin gennem kurser og uddannelser i lande som Kina, Vietnam, Sydkorea, USA, England, Tyskland og Danmark.

På dette kursus får du landets mest erfarne undervisere indenfor kosmetisk akupunktur, samt en grundig teoretisk og afprøvet praktisk gennemgang af alle de muligheder der er med denne fantastiske behandlingsform.

Kursets undervisere underviser til daglig på Københavns Akupunkturskole og behandler på Meditalklinik. De har begge lang erfaring i forståelse og behandling af ansigtet og fremmelse af naturlige skønhed, og sætter med deres specialer en stor ære i, at lære dig hvordan du giver den mest effektive kosmetiske behandling.

Høj kvalitet i behandlingen

Netop høj kvalitet i behandlingen sikrer de bedste resultater, og det er præcis hvad der i sidste ende ligger til grund for tilfredse klienter og dermed din personlige og faglige succes inden for dette område.

Dine færdigheder inden for Kosmetisk Akupunktur vil efter kurset være så udviklede, at du enten kan tilbyde det som en ekstra mulighed til dine øvrige behandlinger, eller du kan vælge at arbejde udelukkende med dette område alene.

Økonomien i behandlingerne

Økonomien i at praktisere Kosmetisk Akupunktur kan selvfølgelig variere afhængig af lokaliteten for behandlingstedet, men som eksempel koster en behandling på Meditalklinikken i København 850 kr. for første gang og 650 kr. alle efterfølgende gange.

Et behandlingsforløb tager typisk 5-10 gange, og herefter vedligeholdende behandling.

Kosmetisk akupunktur og andre behandlingsformer

Kosmetisk akupunktur kan stå alene som en potent behandeling af ansigtet og det generelle velvære, og virker også sammen med andre behandlinger som:

 • Massage- og løfteteknikker
 • Cupping og gua sha.
 • Cremer, olier, urter
 • Kostvejledning og tilskud til at styrke og forynge huden
 • Kosmetiske behandlinger og ansigtsmasker

Kursus i København i 2024

Del 1: 20.-22. september

Del 2: 27.-29. september

Del 3: 26.-27. oktober

Undervisere

Lisa Wright

Lisa er primærunderviser på kurset og uddannet Akupunktør med mange års undervisnings- og behandlererfaring i kosmetisk akupunktur. Lisa arbejder desuden med selvudvikling og egenforståelse af ansigtet, så du altid kan være en synlig bedste version af dig selv.

Nicholas Garner

Nicholas er uddannet Akupunktør og Fysioterapeut med specialiseret viden indenfor ansigtets anatomi og fysiologi. Nicholas har forsket i ansigtets udtryk, bl.a. hvordan muskelaktivitet i ansigtet trigges af emotionelle tilstande som angst.

Pris

Pris inklusiv undervisningsmateriale, morgenmad, kaffe og te alle dage: 12.900,-

Indskud på 2900,- kr. betales ved tilmelding (indskuddet returneres ikke ved framelding fra kurset). Restbeløbet betales en måned inden kursusstart.

Restbeløb betales en måned inden kurset, og tilbagebetales ikke i tilfælde af afbud senere end 14 dage inden kursusstart.

Beløbet kan også betales i månedlige rater.

RAB godkendt kursus

Kurset i kosmetisk akupunktur er godkendt af brancheforeningen Praktiserende Akupunktører som efteruddannelse svarende til 56 timer.

Hvem kan deltage

Kurset er for alle der arbejder med skønhed, eller har et ønske om at gøre det. Du behøver ikke at have forudgående kendskab til brugen af akupunktur og ansigtsbehandlinger, men deltagelse kræver basisviden i anatomi og fysiologi.

Forholdsregler

Behandling med kosmetisk akupunktur kan trigge forskellige symptomer, så hvis du tager medicin eller har en kronisk sygdom, er det vigtigt du meddeler skolen dette inden kursusstart. Ligeledes skal der forholdsregler hvis du er gravid. Hvis du for nylig har gennemgået et ansigtsløft med medicinske indsprøjtninger eller fillers, er det muligt du ikke kan modtage behandlinger med nåle i de samme områder under kurset.

Ring eller skriv gerne til os for at høre nærmere om dette.

Forberedelse inden kurset

Hvis du ikke har nogen forudgående kurser eller uddannelse i ansigtets anatomi, kan du, efter tilmelding til kurset, få tilsendt noget materiale om anatomien med fokus på musklerne, som det anbefales du læser inden kursusstart.

Du er velkommen til at kontakte skolen for yderligere spørgsmål.

Eneste kursus af sin art i Danmark

Vi startede med at holde kosmetiske akupunkturkurser i 2010, og har siden 2008 uddannet os i ansigtsbehandling. Alt sammen uddannelse der har ledt til at kunne udbyde dette kursus. I Danmark er der de senere år begyndt at dukke mange kurser op i kosmetisk akupunktur. De fleste af disse kurser bliver afholdt af undervisere, der selv har været på dette kursus eller andre mindre kurser. Når du forhører dig om et kursus af denne karakter, så husk at spørg ind til underviserens baggrund og CV