Om skolen

Om skolen

Skolen startede i 2010, med et ønske om at lave en klassisk akupunktur uddannelse inden for traditionel kinesisk medicin, dog med den drejning at indlemme en del af det vestlige syn på akupunkturen. Hvilket gør uddannelsen nemmere at integrere i et vestligt sundhedssystem.

Københavns Akupunkturskole blev grundlagt i 2009 af Akupunktør og Fysioterapeut Nicholas Garner og startede i 2015 Aarhus Akupunkturskole. Denne drives nu sammen med Lars Schuster og Nicholas og Lars er skoleledere og primær undervisere i henholdsvis København og Århus.

Udover det fulde uddannelse udbyder skolen en række forskellige kurser og seminarer for akupunktører og behandlere. 

Høj kvalitet

På skolen gør vi meget ud af at integrere østlig og vestlig medicin i akupunkturuddannelsen, så du kan forstå akupunkturen fra flere vinkler. Undervisningen følger planen for den klassiske TCM (Traditionel Kinesiske Medicin) uddannelse, og forklares desuden ud fra vestligt naturmedicinsk forståelse af sammenhænge i kroppen. Dette gør dig som uddannet akupunktør efterfølgende stærk i at kommunikere både med klienter/patienter og kolleger indenfor både alternativ og konventionel medicin.

Akupunktur er fint håndværk, og vi gør meget ud af at vores elever bliver dygtige praktikere. Derfor vil du allerede fra første undervisningsdag begynde den praktiske træning med palpation og nåle. Dette gør dig stærk i både praktisk diagnostik og behandling. Ud over alle de klassiske meridianer og akupunkturpunkter, får du også indgående kendskab til ren vestlig medicinsk akupunktur via muskler og nerver.