Tilmelding til kurser og uddannelser

  Tilmelding til akupunktur uddannelsen

  Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

  Ellers kan du også sende en mail til mail@kbh-aku.dk eller ring på tlf. 53883839 med dit fulde navn, email og telefonnummer.

  Så kontakter vi dig mhp på et personligt møde for at snakke om dine motivationer og kvalifikationer. Her får du også mulighed for at høre meget mere om uddannelsen, se skolen og møde din kommende primær underviser. Du er også velkommen til at komme forbi en dag hvor der er undervisning og hilse på nogle af de andre studerende.

  Du får udleveret et ansøgningsskema, og efter vi har modtaget det, får du svar indenfor få dage om du er optaget på uddannelsen. Når skolen herefter har modtaget depositum, er du sikret en plads på det kommende hold.

  Tilmelding til kurser

  Udfyld kontaktformularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

  Ellers kan du sende en mail til mail@kbh-aku.dk eller ring på tlf. 53883839 med dit fulde navn, email og telefonnummer. Så sender vi dig en faktura på depositum, og når beløbet er modtaget, er du sikret en plads på kurset. Restbeløbet betales cirka en måned inden kursusstart.

  OBS. Du må meget gerne skrive om du er interesseret i at høre mere om et kursus, eller om det er en tilmelding du sender.