Shōnishin-Japanese baby treatment with Stephen Birch

3 dages komplet kursus i børnebehandling

Lær at behandle børn i klinikken. Helt smertefrit

Shonishin (Børne nåleterapi) er en unik og specialiseret pædiatrisk akupunktur, der er udviklet over de sidste 250 år i Japan.

Den er bygget på det faktum, at børn ikke kan lide nåle og man har i stedet har udviklet specialiserede behandlingsteknikker, hvoraf mange er ikke-invasive og dermed ikke skræmmende for barnet.

I Shonishin er der udviklet en række forskellige instrumenter, som kan presses, gnides, tappes eller glide let på huden for at stimulere blidt. Når de anvendes i korte perioder i enkle systematiske mønstre, er de effektive til at behandle en lang række pædiatriske problemer fra fødslen op til en alder af fem eller derover.

Efterhånden som børn bliver ældre, og deres problemer bliver mere længerevarende og dybdegående, anvendes akupunktur oftere med specialiserede blide teknikker, så de er komfortable, og ikke invaderende for hverken barn eller forældre.

Meget mere end symptombehandling

Shonishin behandlingen styrker barnets vitale energi, og hjælper med at afbalancere den generelle tilstand. Når behandlingen anvendes korrekt, hjælper den ikke kun symptomerne med naturlig forbedring, men giver en større følelse af velvære og løser mange andre små daglige problemer, så barnet bliver mere modstandsdygtig overfor sygdom.

Hvad kan du behandle med Shonishin?

Typiske områder hvor Shonishin har sin styrke er:

 • Irritabilitet og utålmodighed
 • Overdreven gråd om natten hos spædbørn
 • Hyperaktivitet og opmærksomhedsproblemer
 • Drømmeforstyrret søvn
 • Dårlig fordøjelse; diarré; forstoppelse
 • Allergier og kronisk stoppet eller løbende næse
 • Astma
 • Svækket immunsystem
 • Sengevædning
 • Stammen
 • Svag konstitution
 • Udslæt og eksem

Et boost til din klinik

Shonishin børneakupunktur kan læres og bruges af enhver akupunktør uanset stil eller praksis, og så er kurset komplet, så du kan begynde at tilbyde børnebehandlinger umiddelbart efter endt kursus til stor glæde for dine klienter.

Forældre kan selv behandle deres børn

Grundbehandlingen har den ekstra fordel, at man nemt kan undervise forældrene, så de regelmæssigt kan bruge det hjemme, hvilket øger behandlingsfrekvensen, og giver forældre mulighed for aktivt at deltage i behandlingen af ​​deres børn. Dette forstærker virkningerne af behandlingen.

Kursusmateriale

Behandlingen er beskrevet i detaljer i bogen Shonishin – Japanese Pediatric Acupuncture, og danner fundamentet for denne behandling. Slides til kurset er let anvendelige, og hver del af behandlingen bliver beskrevet i detaljer, og Stephen fremviser demonstrationer på behandlingen undervejs på kurset.

Stephen Birch 

Steve har en lang og gloværdig akupunkturkarriere, og er forfatter til en række bøger. Her et link til bogen der bruges til kurset: Shonishin – Japanese Pediatric Acupuncture

Steve er en kendt underviser i USA, Europa og Australien, har en PhD i akupunkturforskning, har udgivet et utal af forskningsartikler, og er professor ved Universitetet i Oslo.

Dato

17. – 19. november 2023

Behandlingsredskaber

På kurset vil der mulighed for at købe en start-pakke af de japanske arbejdsredskaber man benytter til Shonishin. Se redskaberne her.

Pris

4.500,- dkr.

Sted

Københavns Akupunkturskole

Addresse:

Nørre Søgade 27A

1370 København K

Sprog

Tydeligt og klart engelsk med oversættelse efter behov

Hvem kan deltage

Akupunktører og akupunkturstuderende