København

Tag din akupunktur uddannelse i København

København og Aarhus akupunkturskole er for alle der ønsker en akupunktur uddannelse på højeste niveau i Danmark

Formålet med skolens akupunkturuddannelse, er at uddanne dig til akupunktør med en dyb forståelse af klassisk kinesisk medicin. Specielt for denne skole er, at du lærer at sammensætte vestlig og østlig tankegang og bygge bro mellem disse forskellige tankegange.

Faglig og personlig udvikling

Uddannelsens forløb er en kontinuerlig faglig og personlig udvikling, og skolen kombinerer teori og praksis i hele forløbet på en levende og lærerig måde med dig i centrum.

Vi sørger for at alle elever får et højt fagligt niveau, og trækker på vores erfaringer indenfor det alternative samt det etablerede system.

Højt gennemsnit, motivation og lyst

Skolen har et meget højt gennemsnit samt en lav dumpeprocent til de landsdækkende eksaminer, hvilket er et udtryk for den motivation og lyst til faget som undervisere og studerende sammen får skabt.

Dermed er du rigtig godt rustet til at møde de faglige udfordringer der opstår i klinikarbejdet som akupunktør, når du har afsluttet studiet med en skriftlig og praktisk eksamen.

Et sikkert valg af skole

Vi har hvert år mange tilmeldinger på holdene og tendensen er at holdene bliver fyldt op længere tid inden uddannelsesstart.

Du er derfor sikret uddannelsesstart, og det anbefales at du i god tid ansøger om optagelse, samt booker en tid til et personligt møde såfremt du er interesset i akupunktur uddannelsen. Læs mere dette under optagelseskrav.

Holdene fyldes efter først-til-mølle-princippet. Er du tvivl om holdstart, tilmelding og hvor mange der er på det hold du er interesseret i at starte på, er du velkommen til at maile eller ringe til skolen.

Skolen tilbyder desuden flere andre kurser – herunder Kosmetisk Akupunktur, Vestlig Medicinsk Akupunktur, Ansigtsakupunktur og diagnose samt flere dagskurser. Få et overblik på vores kursuskalender her.

Se mere om skolen i videoen

Uddannelsestart i 2023

Torsdag d. 17. august

Der er mødepligt torsdag i ulige uger fra kl. 8.30-15.30 samt 4-5 weekender i løbet af uddannelsens varighed..

Mød Karina på hendes første skoledag i København.