Studietur til Vietnam

Studietur til Vietnam

København & Aarhus Akupunkturskoles studietur

Skolen arranger en 16 dages studietur til Vietnam.

Turen går til Ho Chi Minh City og Nha Trang, hvor skolen har en samarbejdsaftale med et hospital og en klinik, som sørger for undervisning om formiddagen (på engelsk) og klinisk praksis om eftermiddagen. Instituttets erfarne og dygtige læger står for undervisningen og superviserer i behandling. Alle deltagere arbejder i grupper med egne patienter.

Prisen inkluderer fly tur retur samt indenrigsfly fra Ho Chi Minh til Nha Trang. Al undervisning og supervision er dækket af prisen samt ophold på 3-stjernet hotel. Man sørger selv for mad hvilket ikke er dyrt i Vietnam.

Den første del af turen går til Ho Chi Minh City og Saigon, hvor skolen har en samarbejdsaftale med et universitets-hospital / institut, som sørger for undervisning om formiddagen (på engelsk) og klinisk praksis om eftermiddagen. Instituttets erfarne og dygtige læger står for undervisningen og superviserer i behandling af stedets egne patienter. Lægerne underviser i arbejder ud fra en kombination af 5 fase teori og behandlingsmetoder.

Der arrangeres fælles ture efter ønske, og om aftenen er der mulighed for at udforske den livlige og fantastiske by.

På den anden del af turen rejser vi op til kystbyen Nha Trang, og har undervisning og praktik i en lokal lægepraksis. Her behandles alle typer af patienter ud fra traditionelle TCM regimer, og vi følger, og får lov at deltage i behandlinger. Undervisning og praktik foregår kun om formiddagen i Nha Trang, så der også er lidt tid til rekreation, sight seeing og fordybelse.

Studieturen er i høj grad en mulighed for at opleve oprindelig akupunkturkultur i et land med gamle akupunkturtraditioner. Forskellen fra Kina er at den vietnamesiske akupunkturtradition har bevaret poetisk, kunstnerisk og humanistisk tilgang til faget.

Under opholdet arbejdes der med de dygtigste læger i Vietnam. Akupunkturkapaciteter der ikke findes mange af i verden, altså i en kategori for sig. Deltagere på turen får mulighed for at opleve en helt anden kultur indefra, både i relation til det menneskelige og behandlermæssige.

Undervejs på hele turen har vi en erfaren dansk-vietnamesisk guide, som hjælper til med oversættelse, anbefaler spisesteder, museer, arrangerer ture og sørger for deltagernes individuelle ønsker, og at hele turen foregår gnidningsfrit.

Turen er hver gang en uforglemmelig faglig og kulturel oplevelse, som nuværende og kommende akupunktører bør unde sig selv.

Pris: 25.000,-

Spørgsmål og tilmelding