Master diplomuddannelse

Videreuddannelse for akupunktører

København & Aarhus Akupunkturskole er gået i samarbejde med China National Inherited CCM Academy / Qi Lu Nei Ke Shi Bing Liu Pai Chuan Cheng Gong Zuo Shi.

Vi er stolte af at være den eneste skole i Skandinavien med tilladelse til at udbyde denne Master diplomuddannelse i klassisk akupunktur.

Lær at mestre: 100 punkter – 100 punktkombinationer – 100 sygdomme.

En enestående mulighed for at få en certificeret uddannelse i klassisk kinesisk medicinsk behandling.

Diplomuddannelsens indhold

Uddannelsen består af teoretiske gennemgange af de mest kendte klassikere i kinesisk medicin med fokus på Den Gule Kejser / Huang Di Nei Jing – Ling Shu.

Hver af de 6 weekender vil der være demonstrationer og klinisk praksis med patienter udefra, så du bliver stærk i praktisk anvendelse af de klassiske tekster hvad angår praktisk forståelse af punkternes muligheder,  pulsdiagnose og de 29 klassiske nåleteknikker og meget mere.

Indholdet af følgende moduler tilpasses de seks weekender

1. Ling Shu Jing og Jia Yi Jing: 14 Yuan punkter og deres klassiske natur og punktkombinationsmuligheder i klinisk praksis.

2. Ling Shu Jing, Jia Yi Jing og Nan Jing: De fem Shu punkter, deres relation til Wu Xing / De Fem Faser og punktkombinationsmuligheder i klinisk praksis.

3. Ling Shu Jing, Jia Yi Jing og Nan Jing: Akupunkturdiagnose- og pulstræning i Wu Xing.

4.  Ling Shu Jing og Jia Yi Jing: De 12 Front Mu punkter og deres klassiske natur og punktkombinationsmuligheder i klinisk praksis.

5.  Ling Shu Jing og Jia Yi Jing: De 8 mødepunkter og deres klassiske natur og punktkombinationsmuligheder i klinisk praksis.

6.  Ling Shu Jing og Jia Yi Jing: De 12 Back Shu punkter og deres klassiske natur og punktkombinationsmuligheder i klinisk praksis.

7. Ling Shu Jing and Jia Yi Jing: De 16 Xi Cleft punkter og deres klassiske natur og punktkombinationsmuligheder i klinisk praksis.

8.  Huang Di Nei Jing: Qi Jing Ba Mai / de 8 ekstraordinære meridianer og deres klassiske natur og punktkombinationsmuligheder i klinisk praksis.

9.  Huang Di Nei Jing og Jia Yi Jing: De ‘glemte’ meridianer, Qi´s 4 veje, De 4 Have og Gen Jie (Roots and branches) teorier. Ekstra Luo Mai og de kliniske muligheder.

10. Ling Shu Jing: De 29 nåleteknikker og praktisk træning af disse.

11. Klassiske Jie Jing metoder (blandede meridianmetoder) og punktmuligheder i klinisk praksis.

12. Ling Shu Jing: Yao Yun Fa / røgfri urte-moxametoder og klinisk anvendelighed.

Øvrige områder der også gennemgås i klinisk praksis:

  • 3-punkts kombinationer til al smertebehandling. Lær de klassiske umiddelbare  smertelindring teknikker.
  • 4-punkts kombinationer til Zang – Fu lidelser: hvordan du kan mærke umiddelbare ændringer i pulsen.
  • 5-punkts kombinationer til alle slags ophobninger af fugt, slim og blodstaserelaterede sygdomme. Lær at behandle komplekse sygdomme.

Studieture og tur til Kina

Hvis der er stemning for det vil sidste weekend og den kliniske eksamination foregå et sted i Sydeuropa, og efter endt uddannelse vil der være mulighed for at lave en Master studietur til Kina. Her vil undervisningen varetages af Dr. Li Jie´s lærer Prof. Wang Xinlu, og den kliniske undervisning af ham og hans lægestab.

Dr. Li Jie

Undervisningen er på engelsk og ledes af Dr. Li Jie med assistance fra Nicholas Garner og Lars Schuster. Læs mere om Dr. Li Jie.

Datoer

6 weekender fordelt over 15 måneder.

2019:

 22.-23-24. februar

17.-18.-19. maj

 6.-7.-8. september

22.-23.-24. november

2020:

21.-22-23. februar

8.-9.-10 maj

Pris

29.900,- kr.

Betales enten på én gang eller i månedlige rater over de første 8 måneder af uddannelsen.

Prisen inkluderer al undervisning, undervisningsmateriale og klinisk supervision samt morgenmad, kaffe og te.

Depositum

5.000,- der betales ved tilmelding. Depositum refunderes ikke ved evt. uddannelsesstop.

Hvem kan deltage?

Uddannelsen er forbeholdt 16 uddannede akupunktører med minimum 2 års klinisk erfaring.