Pulsdiagnose

2 dages kursus for akupunktører og akupunkturstuderende

På dette meget praktisk anlagte kursus lærer du teknikkerne fra bunden med organernes positioner og deres dybder samt de forskellige pulskvaliteter og deres betydning.

Du får fornemmelsen for Qi og hvad den betyder, og bliver stærk i det simple. Altså sikker i at tolke på det du mærker, så du bliver tryg i dén subjektive oplevelse det er at pulsdiagnosticere.

Pulsdiagnose er et uundværligt diagnoseredskab i klinikken. For akupunktøren og den kinesiske mediciner bør det at tage puls, og føle puls og mærke de tegn pulsen giver, være et redskab til at diagnosticere korrekt. Det at tage og føle puls før under og efter en akupunkturbehandling hjælper akupunktøren til at sikre, at behandlingen har den ønskede virkning.

Det udleverede kompendium indeholder letforståelige oversigter over de forskellige pulskvaliteter og deres diagnostiske betydning.

Fokus i undervisningen lægges på selve palpationen og tolkningen af de fundne pulskvaliteter samt hvilke ubalancemønstre de repræsenterer.

Vægten lægges på de mest almindelige TCM ubalancemønstre og Wu Xing mekanismer, så du let kan fortsætte med at mærke pulse hjemme i klinikken.

Underviser: Henrik Klemen

KØBENHAVN:

Dato: 14.-15. september 2024

Tid: Kl. 9.00 – 16.00

Pris: 1750,- for begge dage.