Kursus i Cupping, Gua sha & Elektro-akupunktur

Cupping

Udført korrekt vil suget i cupperne løsne hud, underhud og muskelfascier, medføre en kraftig blodgennemstrømning og berolige nervesystemet. Cupping bruges både til at fjerne ryg og nakkesmerter og blødgøre spændte muskler og at dæmpe angst, træthed, migræne, slidgigt og har tilmed den bivirkning at det fjerner appelsinhud. I kinesisk medicin siger vi at behandlingen uddriver patogener og løsner op for stagnationer af qi og blod i hele kroppen.

På kurset vil der være alle de cupper der skal bruges, og du har mulighed for efterfølgende, at købe dem med hjem.

Artikel og video om cupping: https://www.webmd.com/balance/guide/cupping-therapy#1

Gua sha

Gua sha er en naturlig terapiform, hvor man skraber huden i korte og lange bevægemønstre med et gua sha massageredskab for at øge mikrocirkulationen. Redskabet benyttes i bestemte mønstre og områder på krop, ben og arme og selv i ansigtet til at fremme gløden i huden. Gua Sha behandler inflammationer, lindrer smerter og den øgede blodcirkulation fremmer helingsprocesser ved at tilføre ny næring og ilt til væv, celler og organer.

Cupping og gua sha er et vigtigt håndværk for akupunktører og massører og en effektiv behandlingsform indenfor Kinesisk medicin.

Elektro-akupuntkur

Masser af klinisk praksis og træning
Du får en dag med masser af praktik, og får afprøvet el-stimulation af nålene i flere forskellige kropsregioner og i kombination med relevante cupping-teknikker.

Lær at behandle:

 • Lændesmerter
 • Iskias
 • Slidgigt i hoften
 • Hoftesmerter
 • Knæproblemer
 • Frossen skulder
 • Tennisalbue
 • Karpaltunnelsyndrom
 • Slidgigt i hænder og fingre
 • Plantar fascitis (hælspore)
 • Arvæv

Masser af praktik

På kurset er der fokus på praktisk læring, og alle deltagere behandler i små grupper med optimal mulighed for at lære og arbejde med de forskellige cupping, gua shaog elektro-akupunktur metoder.

René behandler til dagligt mange sportsudøvere, og han deler ud af sin viden om skadesbehandling, og hvad forskellige skadestyper medfører af problemer, og hvordan de kan behandles.

Kursus i elektro-akupunktur, cupping og gua sha

Kurset henvender sig akupunktører, akupunkturstuderende, massører og manuelle behandlere.

Kursus i København

Dato: 17. – 19. januar 2025

Tid: kl. 8.30 – 16.30

Pris: 2500,- for alle 3 dage

Underviser: René Guldberg

TILMELDING

Efter tilmelding tilsendes du en faktura til for kurset.

Ved afbud fra kurset senere end en måned før startdato returneres beløbet ikke.

René er fast underviser i cupping og gua sha samt elektro-akupunktur og har mangeårig behandler- og undervisningserfaring med speciale i behandling af sportsudøvere og skadesbehandling og forebyggelse. René arbejder til daglig på klinik Guldberg i Aarhus