Kursus i Cupping og Gua sha

Cupping

Udført korrekt vil suget i cupperne løsne hud, underhud og muskelfascier, medføre en kraftig blodgennemstrømning og berolige nervesystemet. Cupping bruges både til at fjerne ryg og nakkesmerter og blødgøre spændte muskler og at dæmpe angst, træthed, migræne, slidgigt og har tilmed den bivirkning at det fjerner appelsinhud. I kinesisk medicin siger vi at behandlingen uddriver patogener og løsner op for stagnationer af qi og blod i hele kroppen.

Artikel og video om cupping: https://www.webmd.com/balance/guide/cupping-therapy#1

Gua sha

Gua sha er en naturlig terapiform, hvor man skraber huden i korte og lange bevægemønstre med et gua sha massageredskab for at øge mikrocirkulationen. Redskabet benyttes i bestemte mønstre og områder på krop, ben og arme og selv i ansigtet til at fremme gløden i huden. Gua Sha behandler inflammationer, lindrer smerter og den øgede blodcirkulation fremmer helingsprocesser ved at tilføre ny næring og ilt til væv, celler og organer.

Cupping og gua sha er et vigtigt håndværk for akupunktører og massører og en effektiv behandlingsform indenfor Kinesisk medicin.

Masser af praktik

På kurset er der fokus på praktisk læring, og alle deltagere behandler i små grupper med optimal mulighed for at lære og arbejde med de forskellig cupping og gua sha metoder.

René behandler til dagligt mange sportsudøvere, og han deler ud af sin viden om skadesbehandling, og hvad forskellige skadestyper medfører af problemer, og hvordan de kan behandles.

Kursus i cupping og gua sha

Kurset henvender sig akupunktører, akupunkturstuderende, massører og manuelle behandlere.

Kurser i København 2022 FULDT BOOKET. Skriv til mail@kbh-aku.dk for venteliste

Dato: 5. – 6. november  2022 NY DATO FOR 2023 KOMMER

Tid: kl. 8.30 – 15.30

Pris: 1500,-

Prisen indeholder undervisningskompendium, morgenmad, kaffe og te.

Kurser i Aarhus 2022

Dato: 19. – 20. november 2022

Tid: kl. 9.00 – 16.00

Pris: 1500,-

Prisen indeholder undervisningskompendium, morgenmad, kaffe og te.

Kurser i 2023

Pris fra 2023: 1750,-

Dato: 1.-2. juni 2023 i København

Dato: 24.-25. juni i Aarhus

Tid: kl. 9.00 – 16.00

Underviser: René Guldberg

René er fast underviser i cupping og gua sha samt elektro-akupunktur og har mangeårig behandler- og undervisningserfaring med speciale i behandling af sportsudøvere og skadesbehandling og forebyggelse. René arbejder til daglig på Aarhusklinikken