Kursus i ansigtsakupunktur & diagnose

Om kurset

Ansigtsdiagnose og akupunktur er stilet til akupunktører der vil forstå hvordan emotioner og kroppens ubalancer udtrykkes i ansigtet igennem de fem faser.

Du lærer hver enkelt af de fem konstitutioner og deres relaterede ansigtsudtryk og karakteristika indgående at kende. Lær hvordan en person med stærk vandfase (vandkonstitution) udtrykker sorg i ansigtet og hvordan en jordkonstitution udtrykker vrede og så fremdeles vil alle grundlæggende emotioner i ansigtet kortlægges igennem faserne.

Dermed behandler vi det enkelte menneskes egen konstitution med en unik kombination af ansigts- og kropspunkter til at fremme den indre glæde og ydre forskønnelse på en naturlig måde uden brug af kemikalier.

Vi gennemgår hvordan Ydre og Indre patogener samt tilstanden af Qi, Væsker, Blod, Jing og Shen viser sig tydeligt i ansigtet, og denne form for kosmetisk akupunkturbehandling tager højde for at rette op på kroppens ubalancer så ansigtet kan udstråle glæde, lethed og indre ro.

Du lærer også hvordan ansigtets udtryk skabes set ud fra en videnskabelig viden om hjernens påvirkning af ansigtsmusklernes funktioner, udryk og feedback mekanisme og sætter det ind i TCM og 5 fase kontekst.

Kurset har dermed fokus på forståelse og analyse af, hvordan de emotionelle påvirkninger, vi alle er udsat for, giver sig udslag i linjer, furer, farver og specifikke ansigtsudtryk, og hvordan disse kan behandles med en kombination af nøje udvalgte ansigts- og kropspunkter.

Lær dig selv bedre at kende på 5 dage

Du vil indledningsvis desuden udfylde et spørgeskema for dig selv og til dig selv, hvor du lærer din egen konstitution at kende.

Kurset er tilrettelagt med 3 dages undervisning i første del, hvor første dag handler om de teoretiske modeller vi bruger til at analysere ansigtet, og de to næste dage er overvejende praktiske, så du har mulighed for at arbejde koncentreret, og føle dig tryg ved alle de specielle nåleteknikker der benyttes.

Disse nåleteknikker bedes du øve dig på indtil anden del, hvor vi følger op på første del, og retter fokus på dinegen konstitution, og hvordan ansigtsakupunkturbehandling rettet mod din konstitution føles, så du mærker den indre transformation der sker, og kan se den afspejlet i før og efter billeder.

Kurset slutter med behandling af klienter udefra, så du kan prøve ansigtsdiagnose og nåleteknikker af under supervision.

KURSER

Kursus dato København

2020

Pris

7.900,- kr.

(7.500,- for tidligere studerende på København og Århus Akupunkturskole)

Prisen er inklusiv kompendium, morgenmad, kaffe og te.

Depositum på 2.000,- betales ved tilmelding. Depositum returneres ikke.

Tilmelding

På knappen nedenfor eller:

Email: mail@kbh-aku.dk

Tlf. (+45) 53 88 38 39

HELLE SIGER OM KURSET:

Jeg oplevede en meget spændende rejse da jeg var på skolebænken.
En rejse på større forståelse af mig selv og andre… en rejse ind i den komplekse og vidunderlige krop.
En rejse ind i ansigtets landskaber med høje og lave bakker, smalle og dybe furer.
Jeg kan endnu engang blive helt imponeret og fascineret af hvordan naturen (ansigtet) bliver præget af dens omgivelser/miljø.
Jeg glæder mig til at fordøje og fordybe mig endnu mere i det materiale vi har fået.
Helle NørbygaardAkupunktør, Billund

Hvad får du ud af ansigtsakupunkturen?

Kurset tilbyder dig som akupunktør en helt unik diagnose- og behandlingsform, som kan bruges og integreres umiddelbart efter endt kursus. Den kan stå alene, og kan let integreres med øvrig behandling.

Kurset er en øjenåbner for mange der har forsøgt sig kosmetiske akupunkturkurser, og føler at de ikke altid lige opnår de resultater de gerne vil, og måske mangler forbindelsen mellem ansigtet og Fem fase- eller TCM-diagnosen for at få den mest optimale virkning.

Vi tager før og efter billeder af alle kursister, og undervejs vil du selv bemærke de indre ændringer der opstår som følge af de behandlinger du modtager i løbet af kurset. Dette sker når emotioner slipper deres tag i kroppen, og samtidig vil disse ændringer afspejle sig som en forskønnelse af ansigtet.

Ansigts-.akupunktur er desuden en behandlingsform på vej frem i medier og offentlighed, og det gør den ekstra interessant for akupunktører at profilere sig selv med.

Forskellige akupunkturtraditioner mødes

Dette er meget mere end overfladisk kosmetisk akupunktur. Det er en smuk kombination af de ældste teknikker fra den Gule Kejser henover den kærlighedsfulde vietnamesiske fem-fase akupunkturtradition til den nyeste naturvidenskabelige viden om akupunktur fra USA om restitution og reparation af ansigtets hud og muskler.

Akupunktur i ansigtet kræver sikker teknik baseret på et solidt teoretisk fundament. Udføres behandlingen korrekt med de rigtige foranstaltninger er det en smertefri teknik med virkelig potent virkning.

Få Shen til at stråle

For at kunne forskønne et ansigt og få Shen til at stråle, kombineres energierne i den fysiske krop med sindet og sjælen. Vi arbejder på kurset både med de enkelte ansigtsmusklers motorpunkter, organernes relaterede emotioner i de 5 faser og punkter til at løsne op for emotionelle bånd.

Workshops og transformation

Der er workshops i løbet af disse fem dage, hvor du lærer akupunktur-teknikker til at løse op for nye og gamle emotionelle bånd, og på eget ansigt, krop og sind mærker den transformation der sker som følge af disse behandlinger, så balancen mellem indre følelse og ydre udtryk harmoniseres og ansigtet atter kan stråle.

nicholasprofilepic-lille

Underviser

Nicholas Garner

Nicholas er akupunktør og fysioterapeut med mere end 20 års klinisk og undervisningsmæssig erfaring i ind- og udland.

Til daglig er Nicholas underviser på akupunkturuddannelsen på København – Odense & Aarhus Akupunkturskole og behandler på Meditalklinikken i København.

Efter flere års research i udlandet var Nicholas den første i Danmark der lavede en seriøs kosmetisk akupunktur uddannelse i 2012. Som følge af interessen for forståelsen af baggrunden for forskellige ansigts-udtryk, har han siden udviklet ansigts-akupunktur konceptet, og er pt i gang med et forskningsprojekt om angst og ansigtsudtryk på Northern College of Acupunture i York, England.

Nicholas underviser desuden både i Danmark og på kongresser og seminarer i udlandet i koblingen af Vestlig og Østlig medicinsk forståelse i forbindelse med krops- og ansigtsakupunktur.

Læs mere om Nicholas her.