Kursus i ansigtsakupunktur & diagnose

Kursus for akupunktører

Ansigtsakupunktur er stilet til akupunktører der virkelig vil forstå hvordan emotioner og kroppens ubalancer udtrykkes i ansigtet, og ønsker at arbejde med indre glæde og ydre forskønnelse på en naturlig måde uden brug af kemikalier.

Kurset har fokus på forståelse af hvordan de emotionelle påvirkninger, vi alle er udsat for, giver sig udslag i linjer, furer, farver og specifikke ansigtsudtryk og hvordan disse kan behandles med en unik kombination af ansigts- og kropsakupunktur, masker og massageteknikker.

Ydre og Indre patogener samt tilstanden af Qi, Væsker, Blod, Jing og Shen viser sig tydeligt i ansigtet, og denne form for kosmetisk akupunkturbehandling tager højde for at rette op på kroppens ubalancer så ansigtet kan udstråle glæde, lethed og indre ro.

Du lærer hvordan ansigtets udtryk skabes set ud fra en videnskabelig viden om hjernens påvirkning af ansigtsmusklernes funktioner, udryk og feedback mekanisme og sætter det ind i TCM og 5 fase kontekst.

5 dages teori og praksis

Kurset er tilrettelagt med 4 dages undervisning i træk, så du virkelig har mulighed for at arbejde koncentreret og føle dig tryg ved alle de specielle nåleteknikker der benyttes.

Kurset følges op af en praktik-dag 14 dage efter hvor du behandler egne klienter under supervision.

Forskellige akupunkturtraditioner mødes

Dette er meget mere end overfladisk kosmetisk akupunktur. Det er en smuk kombination af de ældste teknikker fra den Gule Kejser henover den kærlighedsfulde vietnamesiske fem-fase akupunkturtradition til den nyeste naturvidenskabelige viden om akupunktur fra USA om restitution og reparation af ansigtets hud og muskler.

Akupunktur i ansigtet kræver sikker teknik baseret på et solidt teoretisk fundament. Udføres behandlingen korrekt med de rigtige foranstaltninger er det en smertefri teknik med virkelig potent virkning.

Få Shen til at stråle

For at kunne forskønne et ansigt og få Shen til at stråle, kombineres energierne i den fysiske krop med sindet og sjælen. Vi arbejder på kurset både med de enkelte ansigtsmusklers motorpunkter, organernes relaterede emotioner i de 5 faser og punkter til at løsne op for emotionelle bånd.

Workshops og transformation

Der er workshops i løbet af disse fem dage, hvor du lærer akupunktur-teknikker til at løse op for nye og gamle emotionelle bånd, og på eget ansigt, krop og sind mærker den transformation der sker som følge af disse behandlinger, så balancen mellem indre følelse og ydre udtryk harmoniseres og ansigtet atter kan stråle.

KURSER

Kursus dato København

d. 23. – 26. august samt d. 7. september 2018

Tid: 

Alle dage fra kl. 9.00 – 16.00

Pris

7.900,- kr.

(7.500,- for tidligere studerende på København og Århus Akupunkturskole)

Prisen er inklusiv undervisningsmateriale, frugt, kaffe og te

Depositum på 2.000,- betales ved tilmelding. Depositum returneres ikke.

Tilmelding

På knappen nedenfor eller:

Email: mail@kbh-aku.dk

Tlf. (+45) 53 88 38 39

Hvad får du ud af ansigtsakupunkturen?

Kurset tilbyder dig som akupunktør en helt unik diagnose- og behandlingsform, som kan bruges og integreres umiddelbart efter endt kursus. Den kan stå alene, og kan let integreres med øvrig behandling.

Kurset er en øjenåbner for mange der har forsøgt sig kosmetiske akupunkturkurser, og føler at de ikke altid lige opnår de resultater de gerne vil, og måske mangler forbindelsen mellem ansigtet og Fem fase- eller TCM-diagnosen for at få den mest optimale virkning.

Vi tager før og efter billeder af alle kursister, og undervejs vil du selv bemærke de indre ændringer der opstår som følge af de behandlinger du modtager i løbet af kurset. Dette sker når emotioner slipper deres tag i kroppen, og samtidig vil disse ændringer afspejle sig som en forskønnelse af ansigtet.

Ansigts-.akupunktur er desuden en behandlingsform på vej frem i medier og offentlighed, og det gør den ekstra interessant for akupunktører at profilere sig selv med.

nicholasprofilepic-lille

Underviser

Nicholas Garner

Nicholas er akupunktør og fysioterapeut med mere end 20 års klinisk og undervisningsmæssig erfaring i ind- og udland.

Til daglig er Nicholas underviser på akupunkturuddannelsen på Københavns Akupunkturskole og behandler på Medital klinik Danmark.

Efter flere års research i udlandet var Nicholas den første i Danmark der lavede en seriøs kosmetisk akupunktur uddannelse i 2012. Som følge af interessen for forståelsen af baggrunden for forskellige ansigts-udtryk, har han siden udviklet ansigts-akupunktur konceptet, og er pt i gang med et forskningsprojekt om angst og ansigtsudtryk ifm. en Master of Science uddannelse på Northern College of Acupunture i York, England.

Nicholas underviser desuden både i Danmark og på kongresser og seminarer i udlandet i koblingen af Vestlig og Østlig medicinsk forståelse i forbindelse med krops- og ansigtsakupunktur.

Læs mere om Nicholas her.