Kursus i Kosmetisk akupunktur

Velkommen til informationer om kurset i Kosmetisk akupunktur

Kurset er tilrettelagt, så den enkelte kursist får mest muligt med hjem, og kan gå i gang med at behandle umiddelbart efter kurset. Allerede efter den første weekend, vil der være nåleteknikker, der skal øves på til den efterfølgende weekend. Jo mere man får behandlet og nålet og øvet sig, jo lettere bliver det at lære nye teknikker. Og selvfølgelig lettere at komme i gang med rigtigt at behandle efter kurset er slut.

Link til materiale om ansigtets anatomi

Her er et link til forberedende materiale om anatomi og fysiologi til brug på kurset. Det indeholder også information om kontraindikationer og komplikationer ved kosmetisk akupunktur.

Dette materiale skal også ses som en del af kompendiet, og bedes medbragt enten som print eller på tablet e.l. til selve kurset.

Handout om ansigtets anatomi samt kontraindikationer

Akupunkturnåle på kurset

Det kan være en god ide at bestille nåle på forhånd, så man har til at komme i gang allerede efter første weekend. I skal dog ikke selv medbringe nåle til selve kurset.

Skolen anbefaler at Acupunctureshop.com

Nåle der benyttes på kurset er alle af mærket Seirin (J-Type):

J-type (grøn). Størrelse: 0,14 mm. x 15 mm. (denne nål er den mest benyttede)

J-type (rød). Størrelse: 0,16 mm. x 30 mm.

J-type (blå). Størrelse: 0,20 mm. x 30 mm.

J-type (lilla). Størrelse: 0,25 mm. x 30 mm.

Linkt til Seirin-nåle

Intradermalnåle

Disse små nåle benyttes til behandling af linjer, furer og rynker.

Størrelse: 0,12 x 4 mm. og 0,14 x 6 mm.

Link til intradermalnåle

Frokost

Du kan medbringe frokost, og putte i køleskabet, evt. bruge mikroovnen, og ellers er der muligheder for at købe noget i nærheden. Der er altid en times frokost på kurset, så man både kan nå at spise og få lidt lys og luft i pausen.

Hygiejne

Da vi arbejder med nåleindstik går vi meget op i sikkerhed og hygiejne. Begræns derfor mængden af ringe og smykker, og sørg for at holde hænder og fingre rene og nyvaskede under hele kurset.

Der er naturligvis håndsprit og også handsker og masker, skulle man ønske at behandle med det.

Info om parkering

Aarhus

Man kan ikke parkere lige ude foran skolen ud til Viby Ringvej uden at skulle betale, men man kan holde gratis på Klamsagervej bag ved skolen hvor den går over i Vester Søgårdsvej.

København

Det er en udfordring at parkere i indre København, og derfor anbefales det at tage toget til Nørreport. Kommer man i bil, kan der spares penge ved at holde på den anden side af søerne. F.eks. i det grønne parkeringshus

Om søndagen er det gratis at holde på Nørre Søgade lige ude foran skolen.

Vi glæder os til at se jer på kurset 🙂

Mange hilsner

Lisa & Nicholas