Foredrag om akupunktur og kinesisk medicin

Online foredrag på København & Aarhus Akupunkturskole

Foredrag om de 5 elementer – ‘Jord-elementet’

Foredraget er for alle med interesse eller ønske om mere viden om kinesisk medicin. I 2020 handler Nicholas´foredrag om de 5 elementer med fokus på årstidernes natur og energi, og hvordan vi mennesker relaterer os til det enkelte element. Til foredragene bliver du klogere på det enkelte elements karakteristika, kvaliteter og hvorfor ubalancemønstre, symptomer og sygdomme opstår.  Dermed lærer du om baggrunden for hvad akupunktur egentlig udspringer af, og hvor kraftfuld en behandlingsform det er.

Nicholas Garner fortæller om Jord-elementet og hvilken betydning Jord-elementet og dets energi har i kinesisk medicin for både krop og sind og mental velvære. Der bliver sat fokus på hvordan energien er i naturen og i dig. Både balance og ubalancer gennemgås og du får råd til hvad du selv kan gøre, for at være i bedre balance.
Foredraget henvender sig til alle andre med interesse i tanker og filosofier i kinesisk medicin og ønsket om at blive klogere på sig selv og andre.
Underviser: Nicholas Garner (hovedunderviser på akupunkturuddannelsen)
Dato kommer 

Tilmelding

Hvis du er interesseret i at deltage i et at de spændende foredrag, såtryk på knappen til højre og skriv os en mail til mail@kbh-aku.dk eller kontakt os på tlf: 53883839.

TIDLIGERE FOREDRAG:

Foredrag om søvnløshed / insomnia

Joachim vil gennemgå de forskellige typer af søvnløshed vi oplever som: ikke at kunne falde i søvn, vågne op om natten, vågne for tidligt og have en drømmeforstyrret søvn. Du får indsigt i de 5 Zang-Shen’s (Hun, Po, Yi, Zhi & Shen) betydning for søvnen samt hvordan emotionerne påvirker os. Hvad skal vi som akupunktører være opmærksomme der forhindrer Shen i at bevæge sig ind og ned? Hvordan er tilstanden af Jing, Qi & Shen i forhold til mulige Patogene Faktorer? Joachim hjælper dig til at identificere de ubalancemønstre der ligger til grund for søvnløsheden og gode bud på behandlingsmuligheder.
Foredraget henvender sig til alle akupunktører og akupunkturstuderende ag andre med stærk interesse i kinesisk medicin.
Underviser: Joachim Hauser (Hovedunderviser på akupunkturuddannelsen)

Foredrag om nedsat lungefunktion, Xiao chuan 哮喘

Astma, bronkitis, hvæsen og kortåndethed – Akupunktur har her et bredt spektrum af diagnoser og behandlingsmetoder. Vores underviser, Lars Schuster, gennemgår forskellige måder at forstå og behandle lungefunktionsproblemer, og beskriver, hvordan det er muligt at differentiere de forskellige behandlingsmetoder.
Foredraget henvender sig til alle akupunktører og akupunkturstuderende. Øvrige med interesse for at vide lidt mere om de teorier og fysiologiske og patologiske processer bag akupunktur er også meget velkomne.
Underviser: Lars Schuster (hovedunderviser på akupunkturuddannelsen)

Foredrag om corona virus og Klassisk Kinesisk Medicin (CCM). Hvad kan vi gøre?

Dr. Li Jie fortæller om hvordan virus og corona anskues i klassisk kinesisk medicin og erfaringer fra Kina.
Foredraget henvender sig til alle med lyst til at forstå mekanismerne omkring corona virus fra et Klassisk Kinesisk Medicinsk perspektiv.
Underviser: Dr. Li Jie (skolens kinesiske Master Class underviser)

Foredrag om graviditeten i et østasiatisk perspektiv

 

Der er en lang og rig tradition i den østasiatiske kultur for at tage vare på den gravide kvinde – ikke bare med akupunktur, men med mangfoldige råd vedrørende kost, urter og livsstil. Foredraget introducerer flere forskellige måder at forstå graviditetsprocessen på og flere forskellige behandlingstilgange, herunder den klassiske TCM tilgang, en 5 element tilgang, samt en tilgang der tager udgangspunkt i de 8 ekstraordinære meridianer. Du bliver introduceret til måder at behandle gravide på med akupunktur, kostvejledning mm.
Foredraget henvender sig til alle akupunktører og akupunkturstuderende. Øvrige med interesse for at vide lidt mere om gravidbehandling og de teorier og fysiologiske og patologiske processer bag ved akupunkturen, er også meget velkomne.
Underviser: Johanne Siegumfeldt (hovedunderviser på akupunkturuddannelsen)

Foredrag om de 5 elementer – ‘Træ-elementet’ og ‘Ild-elementet’

Nicholas Garner har holdt foredrag om både Træ-elementet og Ild-elementet om Træ-elementet.

Der vil blive mulighed for at se og genhøre disse foredrag senere.
Underviser: Nicholas Garner (hovedunderviser på akupunkturuddannelsen)

Hvordan kan du deltage?

  • Har du en grundlæggende viden om kinesisk medicin og vil vide mere?
  • Benytter du dig af akupunktur og er nysgerrig på at vide baggrundende for hvordan det virker?
  • Er du bare almindeligt nysgerrig på alternativ/komplementær/integrativ medicin?
  • Har du en drøm om at blive akupunktør?
  • Så har du muligheden for at høre mere på vores foredragsaftener

For tilmelding til foredrag og eller informationsmøde tryk på knappen forneden.

Ved tilmelding modtager du et link til at deltage. Det er en god ide at teste Zoom-linket af i god tid.

Vi ses på skærmen 🙂

Hilsen Lisa & Nicholas