Velkommen til informationer om kurset i Cupping og Gua sha

Kurset er tilrettelagt, så den enkelte kursist får mest muligt med hjem, og kan gå i gang med at behandle umiddelbart efter kurset, og jo mere man får behandlet og øvet sig, jo lettere bliver det at lære nye teknikker. Og selvfølgelig lettere at komme i gang med rigtigt at behandle efter kurset er slut.

Link til materiale om ansigtets anatomi

Her kan i downloade de handouts, I skal bruge til kurset.

Cupping og gua sha massage

Indkøb af cupper

På kurset vil det være muligt at købe de cupper med hjem I selv bruger.

I kan også køde dem hos Doc Save: https://www.docsave.com/dk/index.php?page=shop&kat=Schroepfglas_Sets

Eller Acupunctureshop: https://www.acupunctureshop.com/pl/Behandlerudstyr-Cupping-vakuum_429087.aspx

Beklædning

I bedes tage praktisk tøj på, da I kommer til at behandle på hele kroppen. Der bruges også en del olie på kurset.

Frokost

Du kan medbringe frokost, og putte i køleskabet, evt. bruge mikroovnen, og ellers er der muligheder for at købe noget i nærheden. Der er altid en times frokost på kurset, så man både kan nå at spise og få lidt lys og luft i pausen.

Hygiejne

Begræns gerne mængden af ringe og smykker, og sørg for at holde hænder og fingre rene og nyvaskede under hele kurset.

Der er naturligvis håndsprit ved briksene.

Etik, hjælpsomhed og tålmodighed

Da I kommer til at behandle hinanden hele weekenden, er det vigtigt at alle holder en god tone og respekterer hinandens grænser og forbehold. Ligeledes har I tavshedspligt om dem I behandler. Vi beder alle om at hjælpe til med at rydde op og holde skolelokalet pænt og rydeligt. På  kurserne kan der være mange deltagere, og det kræver meget af underviseren at kunne nå rundt til alle. Derfor beder vi jer være tålmodige og vente til René får tid. Han skal nok nå rundt til alle.

Tid og sted

Kurset er fra kl. 8.30-16.30 begge dage, og finder sted i København Akupunkturskoles lokaler på Nørre Søgade 27A, 1. tv., 1370 København.

I skal ind ad glasporten fra Nørre Søgade og op til højre på første sal og ind ad døren til venstre. Følg det blå gulvtæppe for enden ad gangen eller gå efter lyden 🙂

Info om parkering

Det er en udfordring at parkere i indre København, og derfor anbefales det at tage toget til Nørreport. Kommer man i bil, kan der spares penge ved at holde på den anden side af søerne. F.eks. i det grønne parkeringshus

Om søndagen er det gratis at holde på Nørre Søgade lige ude foran skolen.

Deltagerbeviser

Efter kurset udleveres deltagerbeviser med timetal.

Spørgsmål

Har I nogen spørgsmål om det praktiske kan I skrive til Nicholas på nicholas&meditalklinik.dk eller ringe på tlf 53883839. Er det spørgsmål om selve behandlingen bedes I spørge René på kurset.

Mange hilsner med ønsket om et godt kursus

René: underviser & Nicholas: skoleleder