Kosmetisk Akupunktur

Kosmetisk Akupunktur

Hvad er kosmetisk akupunktur?

På Københavns Akupunkturskole tilbyder vi en helt unik kursus i kosmetisk akupunktur, der ikke kan læres andre steder. Kurset er målrettet alle behandlere der ønsker at arbejde med skønhed.

Den nye ansigtsbehandling med den synlige virkning kan med ganske få behandlinger reducere og udglatte rynker og dybe furer, løfte tunge øjenlåg, opstramme dobbelthager, få mundvigene vendt opad og bragt smilet tilbage.

Kosmetisk akupunktur er en behandlingsform i rivende udvikling herhjemme og i udlandet, og er det nye naturlige og sunde alternativ til kosmetiske operationer og indgreb.

Interessen for akupunkturen og den naturlige tilgang til skønhed er kæmpestor. Specielt i USA fordi så mange Hollywood stjerner benytter sig af det, men også herhjemme hvor det med god grund ligeledes har vakt mediernes interesse.

På Københavns akupunkturskole undervises der i en unik kombination af akupunktur, urtemaske og en speciel ansigtsmassage for det bedste resultat og et naturligt smukkere udseende.

Hvem kan deltage

Kurset er for alle – både akupunktører og ikke-akupunktører – der arbejder med skønhed, eller har et ønske om at gøre det. Du behøver ikke at have forudgående kendskab til brugen af akupunktur.

3 – dages kurset er for uddannede akupunktører.

Bemærk at hvis du for nylig har gennemgået ansigtsløftning med medicinske indsprøjtninger eller fillers, kan du muligvis ikke modtage behandlinger under kurset.

Læs mere om kurset ved at trykke på knapperne nedenfor.