Tui Na massage kursus v. Jonas Brenner

Få en kursus på højeste internationale niveau

Tui Na massagen giver dig:

  • Et komplet behandlingssystem med omkring 30 håndteknikker
  • Qi Gong øvelser til din egen selvkultivering
  • Rehabiliteringsøvelser til dine klienter

Forstærk effekten af dine behandlinger

Er du kropsbehandler, massør, akupunktør eller lignende og interesserer du dig for kinesisk medicin, så er denne Tuina massage uddannelse noget for dig. Tui Na er let at integrere i din øvrige behandling og forstærker behandlingseffekten. Med denne dynamiske Tui Na uddannelse får du masser af praktik, og dybere indsigt i metoder til at behandle kroppens ubalancemønstre.

Hvad er Tuina?

Zheng (korrekt) Gu (knogle) Tui (skub) Na (greb) er en kropsmassage der tager udgangspunkt i de samme principper man benytter i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). Der arbejdes ud fra kroppens meridiansystem med stræk, trykpunkter og roterende ledbevægelser for at afbalancere kroppen, og Tui Na er kendt for sin dynamiske og effektive tilgang til kroppens problemstillinger. Det er et komplet behandlersystem hvor man manuelt arbejder med kroppens muskler, sener, fascier, led og meridiansystem. Tui Na behandler lidelse af både smertekarakter og problemer i det indre organsystem.

For at have de bedste forudsætninger for at kunne benytte denne behandlingsform, lærer du hver weekend nye brugbare Qi Gong øvelser til glæde for dig selv og dine klienter.

Selve undervisningen

Jonas sørger for en praktisk anlagt undervisning med et stærk teoretisk fundament. Dermed lærer du funktionel anatomi, og bliver stærk og sikker i de enkelte greb og behandlingsprotokoller. Du lærer desuden hvordan man ikke skal gøre, og hvordan man undgår at lave skader.

Til at støtte op omkring undervisningen benyttes anatomiske videoer som denne her: Skulderleddet

Tui Na behandlingen

Tui Na systemet Zheng Gu Tui Na Jonas Brenner underviser efter er et Tui Na system sammensat af amerikanerne Tom Bisio og Frank Butler. Selve massagen foregår fuldt påklædt (helst i løst bomuldstøj) og varer som regel 20-30 min. Den er bygget op omkring forskellige protokoller, hvor selve rygprotokollen danner udgangspunkt og forbindelse til de øvrige protokoller og dermed alle andre områder af kroppen.

Tui Na er desuden yderst velegnet til børn, og med øvelser til hjemmebrug kan klienten selv være med til at underbygge behandlingen og deltage aktivt i behandlingsprocessen.

4 weekender med Tui Na

Underviser Jonas Brenner

Jonas er den eneste uddannede underviser i Zheng Gu Tui Na systemet i Danmark, og har mange års erfaring i både undervisning og behandling på sin klinik i København. Læs mere om Jonas

Tui Na datoer

2. – 3. marts 2024

29. – 30. juni 2024

21. – 22. september 2024

30. november – 1. december 2024

Tidspunkter hver weekend: lørdag og søndag: 10.00 – 18.00

Kurset henvender sig til

ALLE der ønsker at lære en effektiv fuldkropsmassage behandling

Tilmelding

Der er plads til 16 mennesker på holdet. Først til mølle.

Tryk på knappen nedenfor eller skriv til Københavns Akupunkturskole på mail@kbh-aku.dk for mere information.

Pris

15.000,- kr. for alle 4 weekender.

Depositum: 5000,- ved tilmelding.

Restbeløbet kan betales á en gang eller i 5 månedlige afdrag á 2000,-